La oss riste litt i treet, tenkte vi da vi etablerte Viden! 🌳 Drømmen var å gjøre eiendomsforvaltning lekende lett for alle – unge som gamle, nybegynnere og veteraner.

Vi ville vise at eiendomsforvaltning verken trenger å være kjedelig eller komplisert! Faktisk mener vi det er både kjekt og enkelt. Fordi vi elsker jobben vår, og brenner for at kundene våre bare skal BO – alt annet overlater du til oss.

🔧 Vinduet krangler? Heisen nekter å bevege seg? Hagen begynner å ligne en jungel? Et tastetrykk, så er Viden der for å hjelpe! Eller kanskje du trenger råd om styrearbeid, naboskap eller dugnadsånd? Et tastetrykk – Viden er på saken!

☕️ Men hvis et tastetrykk blir for digitalt, sving innom Køhlerhuset. Vi tar gjerne en prat over en kopp kaffe. For oss er nærhet nøkkelen!

Hvordan utfordrer vi de etablerte? Jo, vi skiller oss ut ved å tenke at:

✅ Mindre er mer – alltid tilgjengelig!
✅ Nærhet – vi ønsker å kjenne deg.
✅ Løsningsfokus – utfordringer? Vi ser muligheter!

Edel Alvestad, Marianne Lutsi, Anita Garberg Hebnes og Camilla Horve hjelper deg med boligforvaltning. De har alle lang fartstid i bransjen, og vet akkurat hva som må være på plass for at ting bare skal fungere.

Terje Tjøtta og Christian Osen bretter raskt opp ermene hvis det gjelder drift og vedlikehold. – Me fikse! Smiler de to, nesten i kor, uansett henvendelse.

Vi har allerede sett resultater fra vår «tretoppristing». Kundene våre smiler bredt, og det gjør vi også! Eiendomsforvaltning skal være lekende lett for alle!

👉🏼 Vil du også bli med på leken? Kaffen er klar ☕️