Menneskene

Edel-portrettbilde

Edel Alvestad

Daglig leder / Forretningsfører

Edel har mer enn 12 års erfaring som boligforvalter for både sameier og borettslag, samt å bistå utbyggere. Med andre ord, dette er ei dame med stålkontroll på forretningsførsel! 

Funfact: Har alltid likt å være i aktivitet og har nå gitt seg selv en utfordring på en sykt lang distanse – men denne holder hun hemmelig.

Viden-Marianne

Marianne Lutsi

Leder marked / Forretningsfører

Marianne er utdannet eiendomsmegler i bunn og har en solid bakgrunn fra eiendomsmegling og boligbransjen. Denne dama brenner for å gi deg en god kundereise – hvor kommunikasjon, innfri kundebehov og oppfølging ligger hjertet nært.

Funfact: Har tidligere jobbet i residensen på den norske ambassade i Paris.


Anita-Viden

Anita G. Hebnes

Faglig leder / Forretningsfører

Anita har lang erfaring med utleie av bolig, etakst og boligforvaltning. Hun liker kundekontakt, er løsningsorientert og har kontroll på alt som er viktig.

Funfact: Forkjærlighet for farget smågodt, bobler og Carola.


Camilla-Viden

Camilla Horve

Leder salg / Forretningsfører

Camilla har lang erfaring innenfor salg og kontraktsoppfølging. Hun liker orden, struktur, gode systemer, bygge og opprettholde kjekke kunderelasjoner.

Funfact: Husets globetrotter – har du noen gode forslag til neste destinasjon så tar hun imot tips med åpne armer.


Christian-portrettbilde

Christian Osen

Driftsleder – Viden drift & vedlikehold

Christian har utdanning som brønntekniker og har gått gradene fra service til ledelse. Dette er en skikkelig blidfis som brenner for å levere kvalitet og ha det kjekt på veien. 

Funfact: Han elsker alt med 2 eller 4 hjul som sviver, og det skal helst være rent og blankt. Derfor bytter han gjerne kjøretøy like ofte som andre bytter undertøy – forhåpentligvis ikke bokstavelig talt.


Terje-portrettbilde

Terje Tjøtta

Daglig leder – Viden drift og vedlikehold

Terje har drevet med drift og vedlikehold i over 30 år – både som servicetekniker, blikkenslager, kuldetekniker, prosjektleder og leder. Har du et problem svarer Terje «Me fikse!», for han vil at alle skal ha det bra.

Funfact: Med sitt vinnende vesen sjarmerer han hvem som helst, og sørger for at selv de kleineste situasjoner blir en positiv erfaring for alle i rommet.


Lise-portrettbilde

Lise Mæland

Administrasjonsansvarlig

Lise er vår administrasjonsansvarlig og sørger for at skuta går i riktig retning. Hun har lang erfaring fra kontorarbeid og salg – og brenner for å ha det gøy på jobb. Når andre har det bra, har Lise det bra.

Funfact: Lise er litt sånn damenes svar på Lucky Luke, raskere enn sin egen skygge, i jobbsammenheng.


Ole Hjelmhaug

Viden drift og vedlikehold


Kjartan-Fintland

Kjartan Fintland

Regnskapsfører – Viden partner

Kjartan er en tallknuser med erfaring fra flere lokale banker. Han brenner for gode systemer og løsninger som gjør hverdagen lettere – slik som vi ønsker å tilby styremedlemmer.

Funfact: Påstand om Kjartan, da han sjelden er på jobb grytidlig – han er en av dem som trykker snooze når alarmen ringer.


Ola-portrettbilde

Ola Nygaard

Statsautorisert regnskapsfører – Viden partner

Ola er en tallknuser – siviløkonom, statsautorisert regnskapsfører og revisor. Hans bakgrunn innebærer både salg, systemintegrasjon, forretningsutvikling og regnskap.

Funfact: Ola sitter på 11 års erfaring med regnskap og 9 år fra salg, men det er menneskene han møter og arbeider med som er drivkraften.


Bjørn Sanne

Advokat – Viden partner

Bjørn er advokaten vår som hjelper deg dersom det oppstår uventede juridiske spørsmål eller saker.